Hvem er vi

Hvem er vi


Vores husstand tæller nu to medlemmer:
Therese og Michael
LauritsVi blev gift i 2004, og du kan her besøge vores fantastiske bryllupshjemmeside. .

Therese:

Jeg er uddannet bygningsingeniør i 2002 og arbejder i et stort ingeniørfirma i Århus - OBH Rådgivende Ingeniører A/S. Vi projekter alle forskellige typer byggerier samt laver tilstandsrapporter og energimærkninger og meget andet. Jeg arbejder primært med dimensionering af konstruktioner.
Min fritid bruger jeg på hundetræning samt familie og venner. Derudover elsker jeg at læse en god bog samt at sidde og sysle med vores hjemmesider.
Jeg vil også lige blære mig med, at jeg har smidt 17,5 kg fra januar til juni 2003 med hjælp fra De Danske Vægtkonsulenter. Hvis du er interesseret i opskrifter, kan du hente en masse her. Du kan også finde mange flere på denne adresse opskrifter.heede.dk/opskrifter/ .

Michael:

Jeg er uddannet radiomekaniker hvor efter jeg arbejdede ved Terma Elektronik og TDC i henholdsvis 5 og 11 år. Der efter blev jeg outsorcet til CSC. Der arbejdede jeg ikke som cykelrytter eller mekaniker, men som softwaretester hvilket jeg var glad for. Efter 3år i "trøjen hos CSC" valgte jeg at skifte til Capgemini og komme til at teste sundheds it.
Min fritid få jeg til at gå med at passe vores beskedne have og så at gå og rode med huset og ikke mindst bilen. Ud over det er det mig der sørger for af vores stueplanter.
Vi går til vognkørsel, og det synes Therese og jeg vist er sjovere end Bernhard gør. Jeg nyder at løbe en tur i skoven både sommer og vinter. Ellers spiller jeg lidt dart i IHF Møllegården og så elsker jeg næsten al form for sport i tv.
Jeg bruger en stor del af min fritid foran computeren hvor jeg interesser mig meget for at pille med hjemmesider, CMS programmet Joomla , lidt PHP og MYSQL.

Laurits:

Jeg er så den "lille" nye dværghamster her i Elverdalen. Jeg kom her til i slutningen af oktober 2007. I starten havde jeg lidt problemer med at finde ud af hvad det ville sig at være hamster. Istedet for at gemme den mad jeg samlede åd jeg den, bare for en sikkerheds skyld. det resulterede i at jeg på et tidspunkt vejede 46 gram. Det lyder ikke af meget men det var dobbelt så meget som da jeg flyttede ind 6-8 uger tidligere. Nu er jeg blevet mere motionsorienteret og jeg spæner i mit hjul så Therese og Michael må lukke døren ind til mig om natten. Det har så den sideeffekt at jeg har tabt mig og det er jo meget godt.


Familiemedlemmer vi savner

Bernhard
:(10. oktober 2007)

Jeg er en stor og dejlig Berner Sennenhund, der sagtens kan sidde på skødet af folk. Jeg elsker at gnaske i okseknogler med diverse fyld samt at vise husets papkasser, hvem der bestemmer her (efter far har nedlagt dem).
Jeg elsker alle mennesker og hunde og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor det ikke altid er gengældt. Derudover elsker jeg at gå til træning og vogntræk og jeg har allerede vundet min første pokal. Og jeg ved bare godt hvornår vi er hjemme og hvornår vi er i ringen. Der hører jeg nemlig efter alt hvad mor siger for at vinde. Det gider jeg ikke derhjemme. De andre til træning griner tit af, at det er mig, der vinder, for når vi er til træning elsker jeg at drille. Det synes mor ikke er sjovt. .

Hyssehams:(marts 2005)

Ja, det er altså mig, der er Hysse. Jeg elsker at løbe mange kilometer i mit hjul i mit bur samt at kravle rundt i alle mors konstruktioner. Jeg hader at blive forstyrret når jeg sover. Så bliver jeg sur også selvom de plejer at give mig noget guf når jeg kommer ud. Jeg bliver dog hurtigt god igen og bider ikke så tit. (og ikke særlig hårdt)