Vores lille galleriSå er der dømt ferie PDF Udskriv Email
Lørdag, 08. marts 2008 22:45
Det sneer!Fredag d. 14. marts
Dag 7 i St.Anton (1 dage til Quaro)
Vejr: Sne, sne, sne   og regn i dalen. Let til frisk vind. Let til ingen frost.

Sidste dag på ski i denne omgang.

Det sneede lidt til morgen og vejrudsigten sagde lidt sne om formiddagen og ophold over middag, men det holdt jo som alle de andre dag jo ikke en meter. Det sneede helt vildt da vi ankom til parkeringspladsen nær Stuben, men lifterne i Stuben kørte på nær en enkelt så op med os. Det var umuligt at se en hånd frem for sig, så vi besluttede at vi ville tage ind på den lokale restaurent og se tiden an. På vejen ned mistede jeg så meget orienteringen at jeg røg ud over kanten på en transportpiste og røg 5 meter ned hvor jeg lå og rodede rundt. Jeg lavede et vrid i mit højre knæ men slet ikke noget alvorligt. Jeg kunne køre ned efter pausen uden problemer. Vi afsluttede vores skieventyr i St.Anton og omegn af på "17'neren" og det var nu mere arbejde end det var fornøjelse så det blev vores sidste tur i denne omgang, sigtbarheden var simpelt hen alt for ringe. Vi kører hjem i aften, for forhåbentligt at være i Danmark midt på formiddagen lørdag, hvor vi så endelig skal hente vores "lille" Quaro. Det glæder vi os helt vildt til.
Torsdag d. 13. martsTherese klar til angerb på den nye sne
ag 6 i St.Anton (2dage til Quaro)
Vejr: Først sne, opklaring. Let vind. 5 graders frost.

Opklaring, nysne og super offpiste

Der var igen kommet sne i løbet af natten og der kom stadig lidt da vi stod op her til morgen. Vores forhåbninger var rimelig store da vi satte os ind i bilen for at køre til parkeringspladsen nær Stuben. Snevejret tog til eftersom vi kom op i højderne på vej til vores mål. Da vi nåede parkeringspladsen fik vi den nedslående oplysning at forbindelsesliften tilbage til St.Anton-området sikkert ikke ville åbne idag;( Det meste at St.Anton og Lech/Zürs området ville med stor sansynlighed være lukket hele dagen, på nær de nederste lifter. Men SonnenKopf var åbent!! Jeg vidste ikke helt om jeg skulle være begejstret for at det var åbent eller være ked af at alt det andet var lukket. Vi tog lige et par ture i det nærliggende Stuben og så kørte vi til Sonnenkopf. Det var en helt igennem super beslutning, her var vejret klaret op og det var holdt op med at sne så der var ok sigt OG HELT FANTASTISK OFFPISTE ;-) Det blev et meget glædeligt gensyn hvor området fik en chance for at vise sig fra en noget bedre side. Jeg har aldrig prøvet at stå i så godt offpiste om lå lige op af pisterne. Den dårlige dag i går var helt glemt og smilene var tilbage. Hvis vejret driller i morgen kører vi sikkert derover igen.
Husk der kommer nye
billeder i galleriet hver dag HER


Onsdag d. 12. martsTheresemed iført sneburka
Dag 5 i St.Anton (3dage til Quaro)
Vejr: Regn og sne. Let til frisk vind. Mild frost og tø

En dag med varm chokolade og regnvejr

Der var kommet 10-15 cm sne hos os i dalen i løbet af natten men.... det regnede et sted mellem meget og alt for meget da vi stod op til morgen. Vi valgte at følge vores plan og tage til Klösterle hvis skiområde hedder Sonnenkopf, det passer ikke det med solen. Vi kørte et par ture fra toppen hvor det primært var snevejr og så kørte vi ned i regn. Vi besluttede hurtigt at varm cacao måtte være bedre end at stå på ski i regn. Efter en pause tog vi endnu nogle ture, som så bragte os ned på en rigtig hyggelig "hytteting" med plads til 20 siddende gæster. Her spiste vi frokost og da vejret ikke var blevet bedre beluttede vi os for at tage hjem og se om det ikke bliver bedre i morgen.
Tirsdag d. 11. martsTherese i nysneen
Dag 4 i St.Anton (4dage til Quaro)
Vejr: Overskydet med solstrejf. Meget let vind. Mild frost.

Så kom sneen

Her til morgen var der faldet et meget lille drys sne i dalen hvor vi bor, så forhåbningerne var ikke store for at det rigtig var blevet til noget på bjerget. Men smilene var til at få øje på da vi ankom til vores "nyopdagede parkeringsplads" der ligger på vejen mod Zürs. Der var faldet ca. 20cm nysne på parkeringspladsen og  vores tidlige ankomst betød at vi var nogen af de første der tog turen ned af pisten med den uberørt nysne. Resten af dagen stod vi i Stuben-området som ligger i relativ nærhed af parkeringspladsen.
Det har været en kanondag på ski og hold da op hvor er vi trætte.
Der skulle efter vejrudsigten falde mere sne i nat så det glæder vi os til. I morgen vi vi fortsætte med at udforske området så det er vores plan at tage til noget der hedder Klösterle. Det er et lille selvstændigt område lidt væk fra det andet skiløb.Mandag d. 10. marts Therese på en sort piste
Dag 3  i  St.Anton (nu kun 5dage til Quaro)
Vejr: Sol, til tider kraftig vind,  let  frost

Turen i dag gik til Zürs


Det har været en super dag på ski. Vi besluttede at vi ville tilbringe dagen i Zürs og Lech idag. Vi havde kikket grundigt på kortet og begav os afsted. Efter et kvartes kørsel kom vi til en parkeringsplads og en lift, "det må være her" og vi nappede liften op. På turen nævner Therese at det så ud til på kortet at skulle være en gondol men hva´. Da vi når op, står vi på toppen af St.Anton området og ikke Zürs;)
Det var nu en god tur vi fik ned til bilen. Der var sikkert nogen der syntes vi var "lige klar nok" da vi ankom til Zürs i bilen, for det eneste jeg havde taget af i bilen var ski og støvler, men vi beholdt hjelm og goggels på;)
Det blæste op i løbet af dagen så vores gondol tilbage til parkeringspladsen i Zürs var lukket så vi var også ude at køre i skibus.Søndag d. 9. martsEr vi ikke søde sammen;)
Dag 2 i St.Anton (nu kun 6 dage til Quaro)

Vejr: Sol, meget svag vind,  let  frost

 

Første dag på ski

Første dag på ski i St.Anton, det var fedt. Vi stod i dag i den del der ligger lige oven for bysen St.Anton. Sneen var god og der var nok af den, men det blev lidt blødt på den nederste del om eftermiddagen, forudsigeligt, det er jo Østrig i marts. Vi var også lige et lille smut ude i offpisten på en såkaldt skiroute. Det syntes Therese var rigtig sjovt. Området vi stod i idag var efter vores mening ikke super sammenhængende, men vi fik en god dag med masser af sol så der var lutter smil da vi kom ned efter den sidste tur.
I morgen vil vi over i den anden del der hedder Lech og Zürs. Vejrudsigten har ændret sig, så det ser ikke ud til så meget sne, til gengæld skulle der komme en smule mere sol så det er da ok.  

Så er der kommet lidt billeder i galleriet HERLørdag 8 marts.
Dag 1 i St.Anton (nu kun 7 dage til Quaro)
Vejr: Sol, ingen vind,  let  frost

 

Så kom vi frem

Så blev det endelig ferietid. Vi fik pakket og kom afsted til den planlagte tid og alt er faktisk gået efter planen. Der var selvfølgelig kø i det sydlige tyskland da vi skulle ind i Østrig først på eftermiddagen lørdag. Det er jo forudsigeligt så vi tog den med ro for vi skulle jo ikke nå noget. Der er lavet nogle nye tunneller,  som ikke var med på Garmins opfattelse af virkelighedden, så vi kom lidt rundt inden vi fandt Pension Grissemann i Flirsh (ca. 10min fra St. Anton) Til vores store glæde er der internetopkopling på hotellet som vel at mærke er til at betale, så jeg vil prøve at lave dagbog for første gang i mit liv, det bliver sjovt.

I morgen er det så første dag på ski og det er jo ligesom derfor vi er her, så vi er temmelig spændte. Vejrudsigten siger at det vil sol i morgen og det meste af mandag, men så kommer der komme sne det resten af ugen, så der får vi jo nok en ekstra udfordring men dem tager vi med
Laughing
Vejrudsigten er her
I morgen skulle der så også gerne komme billeder i albummet så I kan blive rigtig misundeligeCool