Vores lille galleriTilbage til rødderne Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Onsdag, 09. april 2008 00:20
Rolig nu søsterVi var på besøg hos Quaro's familie i søndags. Det var helt tydeligt at han hyggede sig rigtigt meget. Det tog ikke mange øjeblikke før søster Quita og Quaro var tilbage i den gamle gænge med at punke hinanden når det var muligt. Søskendekærlighed!  Vi havde alle en rigtig hyggelig søndag på Fynsland og Quaro sov rigtig længe mandag morgen.
Der er nye billeder fra turen HER
 
Så blev det hverdag Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Fredag, 28. marts 2008 19:15
Quaro 10ugerVi har i løbet af den sidste uge trænet "alene hjemme" med Quaro. Det er gået over al forventning ligesom alt det andet vi har konfronteret Quaro med.
Vi er også begyndt at gå morgentur (ud på Elverdalsvej og tilbage - ca. 250 m i alt) og det er noget han synes om. Quaro er helt fantastik med at bruge sin næse. Vejtræerne bliver undersøgt omhyggeligt og "nærlæst". Hunde skal jo have lov til at "læse avis" selv om hvalpene kun læser tegneserien ;-).
Han har også fået sin appetit igen og det viser hans vægt da også. Han tabte sig en smule da han flyttede ind men det har han indhentet igen så hans vægtudvikling igen er på ret kurs.
 Vi håber snart vejret bliver lidt varmere så vi ikke risikerer alle de forkølelser, for døren står tit pivåben ud til haven for at Quaro kan løbe ind og ud som han lyster
. Og det er også lidt koldt i nattøj og træsko kl. 4 når man står ude på græsplænen: "Tis tiiis tiiiiiiis tiiiiiiiiiiiis - Dygtiiiiiiiig"
 
 
Så er der gået en uge Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Lørdag, 22. marts 2008 20:28
Quaro i sneenI dag har Quaro boet hos i en uge. Vi synes godt nok der er sket så meget den seneste uge at det er svært at forstå at der kun er gået 7 dage og hvad må Quaro så ikke tænke. De seneste to dage er der sket rigtig meget for Quaro, og det som om tempoet af nye ting ikke var højt nok i forvejen. Først kom der sne, og det er godt nok noget underligt noget;) Der gik ikke lang tid før det var rigtig sjovt at hoppe rundt i og så var vi til hvalpemotivation i dag lørdag. Det syntes Quaro var rigtig sjovt for der var der nogle andre hunde der var på samme lejenivau som ham selv. Igen viste han rigtig gode evner inden for hundesprog. Til trods for at han er den yngste på holdet, var det ham der var bedst til at sende dæmpende signaler og det selv om han gerne ville tumle med de andre. Men alt har en ende så han gik helt kold til sidst og det var godt vi skulle til at hjem ellers tror jeg han havde lagt sig tilat sove i sneen;)

Der er kommet lidt nye billeder i galleriet HER
 
Quaro er faldet utroligt godt til Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Torsdag, 20. marts 2008 17:11
QuaroQuaro har endnu ikke boet hos en uge og alligevel er han helt tryg både ved os og ved vores hjem. Der har været en del besøg de seneste dag for at se prinsen, det har jo nyhedens interesse, og det har han taklet helt suverænt. Han viser interesse og åbenhed over for gæsterne men stresser ikke over al den virak der er når der kommer besøg. Han har også været ude  at køre en del i bil  og ud over at det vist keder ham en smule og han når vi starter er lidt utilfreds med at han ikke kan side omme ved os, så gå det også rigtigt godt. Det lader til at han på alle måder en harmonisk hund med et roligt og vel afbalanceret sind men stadig med lidt krudt i.
 
Det har været en hård dag Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Søndag, 16. marts 2008 23:10
Det er nu dejligt med en lur på ryggenDer er godt nok sket mange ting for lille Quaro i dag. Vi var en tur ude at køre bil og prøve det nye bur. Køreturen endte med en lille bitte tur i skoven, hvor vi mødte nogen andre hunde og nogle søde mennesker der meget gerne ville snakke. Det gik alt sammen rigtig fint både fordi Quaro er i besiddelse af et stort mod og lyst til at undersøge alting, samtidig med at han har en behersket måde at gøre det på, og så har han et godt udviklet hundesprog så når det kommer til at snakke med andre hunde bliver de ikke overrumplet eller usikre på hvad han kan finde på.
Der er også blevet foretaget en grundig gennemgang af haven. Så er det da rart lige at kunne nappe en lur på ryggen med alle fire hjul i vejret efter sådan en hård dag
Tongue out
 
«FørsteForrige1112131415NæsteSidste»

Side 11 ud af 15